Vanessa Prins-Goodman, Drs.

M.A. Psychologie, International Association for Analytical Psychology gecertificeerd psychoanalyticus, en Zandspel therapeut

Talen: Engels, Frans, Nederlands
Lokatie: Brussel, België
T: +324971951102 | E: info@prins-goodman.nl | W: www.goodmancoaching.nl

Vanessa Prins Goodman

Credentials

Psycholoog (Brussels Universiteit), Jungiaanse Psychoanalytica (IAAP en NAAP lid), en Zandspel therapeut (ISST en NVST lid)

Type cliënten

Ik werk met cliënten met die last hebben van depressie, angst, laag zelfbeeld of relatie problemen. Ik werk ook graag met zingeving of levens fasen vraagstukken. Als executive coach, help ik mensen in hun professionele ontwikkeling en effectiviteit.

Over mij

Ik ben psycholoog, Jungiaanse analytica en executive coach. Ik heb psychologie op de Vrije Universiteit in Brussel gestudeerd. Daarna heb ik Zandspel therapie en Jungiaanse analyse gestudeerd (Zurich).

Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen zoals het NIP, de International Association for Analytical Psychology (IAAP) en zijn Nederlandse dochter organisatie de NAAP.

Ik geef cursussen en lezingen over Jungiaanse typologische profielen bij Giftscompass. Ik werk met creativiteit, dromen en mindfulness.

Ik heb een internationaal achtergrond (Frans en Engels). Ik heb in verschillende landen gewoond voordat ik naar Nederland kwam.