INLEIDING
Het fenomeen psychose vanuit psychoanalytische en bredere invalshoeken bekeken door twee psychoanalytici met verschillende oriëntatie.

VOOR WIE?
Psychologen, psychiaters, hulpverleners-psychotherapeuten, geïnteresseerde leken

WANNEER
Vrijdagnamiddag 16 november 2018, 13.00 – 16.30 uur

WAAR
Congrescentrum De Kleiput, Psychiatrisch centrum Duffel
Stationsstraat 22C
2570 Duffel

PROGRAMMA
13.00 uur  Ontvangst
13.30 uur  L. Van Bouwel: Transformatie doorheen psychose
14.15 uur   Pauze
14.45 uur   J. de Vogelaer: Psychose en individuatiecrisis
15.30 uur  Panel debat
16.oo uur  Slot drink

PERSONALIA SPREKERS
Ludi Van Bouwel is psychiater en psychoanalyticia, was werkzaam in UPC, KU Leuven en heeft privépraktijk te Lint. Zij is lid van de BSP (Belgische School voor Psychoanalyse) en van VPPT (Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie). Tevens is zij bestuurslid van de de internationale EC van ISPS (International Society for Psychological and Social approaches for Psychosis)

Jos de Vogelaer is psychiater en psychoanalyticus, werkzaam in privépraktijk in Veltem en Hélécine. Hij is lid van de BSJP-EBPJ (Belgische School voor Jungiaanse Psychoanalyse) en is er ook leeranalyticus. Hij is ook lid van de VVPT waar hij erkend is als leertherapeut (voor beide secties: psychotherapeuten van volwassen cliënten en van kinderen) en als supervisor (voor de sectie psychotherapeuten van volwassen cliënten)

FILM
Het vooraf bekijken van de film “Crazywise”, (regisseur: Phil Borges) wordt aanbevolen. Dat is mogelijk via internet.

ACCREDITERING
Accreditering voor artsen is aangevraagd.

HOE INSCHRIJVEN ?
Inschrijven via mail vóór 2 november via walter.de.clercq2@telenet.be

Inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling van een bijdrage van € 50 euro (€ 30 voor studenten) op rekeningnummer BE18 0682 1554 7565 van de BSJP met vermelding van : Studienamiddag ‘Psychose’ 16 november 2018