OPENBAAR PROGRAMMA

Geïnteresseerd in de analytische psychologie? De NAAP biedt het brede publiek en clinici uit de geestelijke gezondheidszorg openbare educatieve programma’s over centrale thema’s van de analytische psychologie. Deze worden aangeboden in de vorm van lezingen, seminars, workshops, conferenties en kleine discussiegroepen.

Het enige vereiste voor deelname is interesse in de analytische psychologie. Het Openbaar Programma biedt u de mogelijkheid uw begrip van de analytische psychologie en aanverwante gebieden – zoals mythologie, religie, geschiedenis, antropologie en kunst – (verder) te verdiepen.
Iedereen die geïnteresseerd is in C. G. Jungs werk is welkom bij de openbare evenementen die worden aangeboden door IAAP-gecertificeerde analytische psychologen. De IAAP analytische psychologen die op deze evenementen hun kennis met u delen zijn specialisten op hun specifieke gebied.

Professionals uit de geestelijke gezondheidszorg kunnen profiteren van het NAAP Openbaar Programma in het kader van hun voortdurende professionele ontwikkeling. Deelnemers aan de Opleiding Analytische Psychologie worden aangemoedigd deze openbare educatieve programma’s bij te wonen als onderdeel van hun opleiding.

Meld u aan voor updates van het Openbaar Programma en van het aanbod van de NAAP.
U bent welkom op een of meer van de komende evenementen!
Meld u aan door te klikken op het evenement van uw interesse in de evenementenkalender; volg de inschrijvings- en betalingsinstructies